Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Želatínový Čokopuding

Kuchyňa:
Chod:
reklama:
Želatínový Čokopuding
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 20min

reklama:

Suroviny

  • 7g práškovej želatíny
  • 70 ml + 340 ml mlieko
  • 140g cukru
  • 20g kakao
  • ¾ lyžičky soli
  • vanilkový cukor
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Namočte želatínu v 70 ml mlieka.

2. Krok

Cukor, kakao, soľ, dajte variť do hrnca na malom plameni.

3. Krok

Za občasného miešania povaríme, kým sa cukor sa nerozpustí asi 5 minút. Ihneď nalejte mlieko so želatínu a dobre premiešame.

4. Krok

Pridajte vanilku. Nechajte postáť asi na 15 minút, potom uzavrite s igelitovou fóliou nechajte v chlade 3-4 hodiny kým čokoláda neztuhne.

5. Krok

Pred podávaním môžete prešľahať puding s ručným mixérom do hladka, nech je puding nadýchaný

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

20208 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.