Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Syrové šamróny

reklama:
577022_470915116267888_1396420075_n
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 12
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 1:30 hod
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 1:50 hod
reklama:

Suroviny

  • 300 g hladkej múky
  • 1 čajova lyžička sušeného droždia
  • 200 ml mlieka
  • 1 polievková lyžica cukru
  • 1 čajova lyžička soli
  • 2 polievkové lyžice oleja
  • syr v jednotlivých vreckách
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Urobíme hladké kysnuté cesto (necháme kysnúť minimálne 45 minút) a potom podľa obrázku robíme šamróniky.

2. Krok

Tie potom neskrúcame pevne, len zľahka. Ukladáme na plech s papierom spojom nadol. Necháme podkysnúť ďalších 15 minút. Natrieme žĺtkom vymiešaným v troche mlieka.

3. Krok

Dáme piecť do predhriatej rúry na 210 °C, potom teplotu znížime na 190 °C a pečieme 15-20 minút.

4. Krok

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.4 / 5)

14 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

48516 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.