Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kuracie prsia zapekané s hubami a so smotanou

Chod:
Náročnosť:
reklama:
Prsíčka
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 8
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 30min

Tip  na  víkendový  stôl..

reklama:

Suroviny

  • 1 kg kuracích pŕs
  • 7 -8 ks šampiónov
  • smotana na varenie
  • 3 - 4 strúčky cesnaku
  • 200 - 300 g syru eidam
  • petržlenová vňať
  • provensálske korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia si nakrájame na rezne,a šampióny na plátky.

2. Krok

najskôr si orestujeme na troche masla kuracie rezne..Potom vo výpeku opečieme šampióny a tie zalejeme smotanou na varenie... Do pekáča ,alebo misy na pečenie poukladáme prsia na ne vylejeme omáčku so šampiónov a všetko zasypeme nastrúhaným tvrdým syrom.

3. Krok

zapečieme v rúre nejakých 15 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

18 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

65608 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.