Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Kokoska

Chod:
reklama:
Kokoska
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 100 g margarínu
  • 160 g cukru
  • 4 vajcia
  • 140 g polohrubej múky
  • polovica prášku do pečiva
  • POLEVA:
  • 5 lyžíc vody
  • 3 rebrá čokolády
  • 200 g masla
  • 200 g kokosovej múčky
  • 12 lyžíc cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vymiešame maslo s cukrom. Pridáme žĺtka a potom múku zmiešanú s práškom do pečiva.Nakoniec primiešame zľahka sneh z bielkov. Pečieme pri 180 °C do zlatista 15-20 minút.

2. Krok

Kým sa nám pečie piškóta pripravíme si kokosovú polevu.

3. Krok

Uvaríme si sirup z vody, cukru čokolády a masla. Do horúceho sirupu vmiešame kokos.

4. Krok

Pripravenú polevu ešte teplú nalejeme rovnomerne na koláčik a necháme vychladnúť.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.7 / 5)

7 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

35608 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.